Bine ai venit!

Trebuie să ai cel putin 18 ani pentru a accesa continutul acestui website. Introdu anul nașterii în câmpul de mai jos

Nu ai vârsta legală necesara pentru a accesa acest website.

Intrând pe acest site, sunteti de acord cu Termenii și conditiile și Politica noastră de confidentialitate. Vă rugăm să nu împărtășiti sau să nu transmiteti nimănui minor.
© 2020 Pernod Ricard Romania SRL. Toate drepturile rezervate

Consumă responsabil!

headline

Este în spiritul nostru comun să celebrăm reuniunile #IRL cu good vibes și Absolut în pahare. Te răsplătim pentru fiecare cheers pe care îl dai cu Absolut, virtual sau în offline.

Este în spiritul nostru comun să celebrăm reuniunile #IRL cu good vibes și Absolut în pahare. Te răsplătim pentru fiecare cheers pe care îl dai cu Absolut, virtual sau în offline.

INSPIRAȚIE PENTRU COCKTAIL-URI CREATIVE

Combinații bold, mixuri surprinzătoare sau idei simple și rapide de party. Indiferent de ocazie sau de mood, aici îți găsești inspirația pentru cocktail-urile care ne aduc împreună într-un cheers cu Absolut. Salvează-ți rețele favorite, ia-ți lista de cumpărături și fii creativ în spatele barului #IRL.
Coming Together
Elevate
Celebrate

MAKE A MOVE & LIVE THE MIX

Expresiv. Original. Iconic. Încă din 1979. Absolut și-a păstrat caracterul unic care elevează orice mix în care este integrat. Află mai multe despre simbolul reuniunilor #IRL și câștigă puncte.
DĂ CHEERS VIRTUAL CU ABSOLUT.
Fie că ai experimentat în spatele barului, că ai gustat un super cocktail în localul preferat sau că ai amintiri cu Absolut și gașca de la party-uri, festivaluri și reuniuni #IRL, e motiv să dai un CHEERS virtual. Încarcă o fotografie proprie cu un cocktail sau sticla de Absolut și câștigă puncte extra.
Cocktail PHOTO

MIXUL MOMENTELOR ÎMPREUNĂ #IRL

Descoperă membrii comunității care s-au alăturat mișcării creative și au dat CHEERS cu Absolut.
COCKTAIL GALLERY

UNDE GĂSEȘTI ABSOLUT

Găsește cel mai apropiat magazin de unde poți cumpăra noua sticlă în ediție limitată Absolut Vodka.

AM CUMPĂRAT DEJA

Te răsplătim pentru fiecare cheers pe care îl dai cu Absolut. Încarcă o fotografie cu bonul fiscal și primești extra puncte.