Bine ai venit!

Trebuie să ai cel putin 18 ani pentru a accesa continutul acestui website. Introdu anul nașterii în câmpul de mai jos

Nu ai vârsta legală necesara pentru a accesa acest website.

Intrând pe acest site, sunteti de acord cu Termenii și conditiile și Politica noastră de confidentialitate. Vă rugăm să nu împărtășiti sau să nu transmiteti nimănui minor.
© 2020 Pernod Ricard Romania SRL. Toate drepturile rezervate

Consumă responsabil!

headline
Cum câștigi?

Trei pași simpli te trimit în tragerea la sorți pentru marele premiu: un citybreak pentru tine și 3 prieteni la Absolut Home.

+

  • 1. Îți creezi cont pe www.bettertogether.ro sau ai deja un cod activ din etapa anterioară.
  • 2. Inviți 3 prieteni în comunitate. Găsești opțiunea de invite în Contul tău. Prietenii tăi vor primi un e-mail care va conține link-ul de invitație. Aceștia trebuie să-și creeze cont pe platformă, utilizând acel link.
  • 3. Încarci o fotografie cu un bon fiscal care atestă achiziționarea a cel puțin un produs Absolut din cele participante la campanie, în Contul tău sau din secțiunea Cheers with Absolut. Bonul poate fi înscris oricând în perioada în care Make a Move se desfășoară (1 iunie – 31 iulie 2021).

Până la marea extragere, poți câștiga șanse în plus sau alte premii care ne aduc împreună #IRL. Iată cum:

+

  • 1. Îndeplinești acțiuni în platformă care îți aduc puncte: creezi moodboards, urmărești și share-uiești video-uri cu Absolut sau dai un cheers virtual cu comunitatea.
  • 2. Punctele colectate te ajută să avansezi în nivelurile Make a Move. De fiecare dată când completezi un nivel, primești un premiu instant și o șansă în plus în tragerea la sorți pentru citybreak-ul la Absolut Home. Poți colecta în total 3 șanse extra.
Ce câștigi?

O EXPERIENȚĂ DE REUNIUNE #IRL LA ABSOLUT HOME

+

Poți câștiga un citybreak pentru tine și 3 prieteni la Absolut Home, în Suedia: bilete de avion, 4 nopți de cazare și alte experiențe & surprize cool pe parcurs. Pachetul este valabil pentru anul 2022.

PREMII INSTANT LA COMPLETAREA NIVELURILOR MAKE A MOVE

+

Colectează puncte și completează nivelurile Make a Move for Together, Make a Move for Connection și Make a Move for Reunion. La finalizarea fiecărui nivel din cele menționate, primești automat un instant win: premii Absolut sau puncte extra. Mergi la pagina Premii pentru a vedea ce poți câștiga și verifică-ți nivelul curent și necesarul de puncte în Contul tău. Îți reamintim și că la completarea nivelurilor menționate mai primești o șansă în plus în tragerea la sorți pentru marele premiu, pe lângă instant win.

PREMII INSTANT PRIN SPIN THE BOTTLE

+

Primele 10 bonuri fiscale valide pe care le înscrii în platformă îți dau acces la secțiunea Spin the Absolut Bottle. Un bon este egal cu un spin al sticlei Absolut, care îți aduce instant un câștig (premii sau alte puncte extra). Mergi la pagina Spin the Absolut Bottle și vezi ce poți să câștigi.
Cum aduni puncte?

Descoperă mai jos informațiile detaliate despre cum colectezi puncte ca să câștigi: ce acțiuni poți să faci, cum le faci, unde și de câte ori.

CONTUL MEU

Încarcă o fotografie de profil

200 puncte

+

Intră în Contul tău și apasă pe locul destinat fotografiei de profil, pentru a selecta din laptop sau telefon o imagine care să te reprezinte. Primești 200 de puncte pentru această acțiune, o singură dată.

Verificare cont

200 puncte

+

După ce ți-ai creat contul de membru în comunitatea Absolut, verifică adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat. Accesează link-ul de confirmare a contului din e-mail-ul primit de la hello@bettertogether.ro. Dacă nu găsești e-mail-ul în inbox, te rugăm să verifici și folderul de spam. Primești 200 de puncte pentru această acțiune, o singură dată.

Invită prieteni în comunitatea Absolut

200 puncte

+

Invită-ți prietenii să-și creeze cont, folosind formularul Invită prieteni în comunitate, pe care îl poți accesa din Contul tău. Imediat ce trimiți invitația, prietenii tăi vor primi un e-mail care conține un link pentru acces în comunitatea Absolut. Vei primi 200 de puncte pentru fiecare prieten care își creează cont pe www.bettertogether.ro accesând link-ul din e-mail-ul primit și folosind adresa de e-mail pe care a primit invitația.

Instagram Codes

200 puncte

+

Follow @absolut_romania pe Instagram și urmărește story-urile pe care le publicăm pe parcursul campaniei. La un interval de timp de aproximativ două săptămâni, vom ascunde un cod secret în conținutul din stories, valabil 24h de la data publicării. Vor fi 6 astfel de coduri și poți primi 200 de puncte pentru fiecare cod activ pe care îl introduci în Contul tău. Dacă le găsești pe toate, colectezi 1200 de puncte pe parcursul campaniei.

Newsletter Codes

200 puncte

+

Abonează-te la newsletter-ul Absolut și urmărește e-mail-urile pe care ți le trimitem. În fiecare lună de campanie îți vom trimite un e-mail în care vom ascunde un cod secret pentru puncte extra. Vor fi 3 coduri în total și poți primi 200 de puncte pentru fiecare cod activ pe care îl introduci în Contul tău. Dacă le găsești pe toate, colectezi 600 de puncte pe parcursul campaniei.

Urmărește video-ul How to Make a Move

200 puncte

+

Intră în Contul tău și urmărește video-ul How to Make a Move for together #IRL. Cu ajutorul acestuia poți afla mai multe informații despre mecanismul de concurs, iar dacă îl urmărești integral, primești 100 de puncte. Pentru această acțiune, primești puncte doar o singură dată.

CHEERS WITH ABSOLUT

Încarcă un bon fiscal

500 - 2000 puncte

+

Cumpără orice sticlă Absolut dintre cele participante în campanie și încarcă în Contul tău o fotografie cu bonul fiscal care atestă achiziția. Ai grijă ca datele necesare pentru procesul de validare să fie vizibile în fotografie – nr. bon, dată achiziție, produsul cumpărat. Poți încărca un singur bon pe zi.

Ce îți aduce un bon fiscal încărcat?

Vei primi puncte care cresc ca valoare de la primul și până la al 4-lea bon încărcat: primul bon îți aduce 500 de puncte, al doilea 1000 de puncte, al treilea 1500 de puncte. Începând cu cel de-al patrulea bon, primești 2000 de puncte pentru fiecare achiziție viitoare.

Dacă ai un cod activ pe platforma de concurs, ai invitat 3 prieteni care și-au creat și ei cont și ai încărcat și bonul fiscal cu Absolut, intri automat în tragerea la sorți pentru marele premiu. Nu poți intra în tragerea la sorți dacă nu încarci cel puțin un bon fiscal valid pe tot parcursul campaniei, chiar dacă ai îndeplinit restul pașilor de concurs.

Primele 10 bonuri fiscale valide pe care le înscrii în platformă îți dau acces la secțiunea Spin the Absolut Bottle. Un bon este egal cu un spin al sticlei Absolut, care îți aduce instant un câștig (premii sau alte puncte extra). Dacă ai atins limita maximă de 10 spin-uri, poți să încarci în continuare bonuri pentru puncte extra.

Criterii de validare bon fiscal

Data bonului fiscal trebuie să fie cuprinsă în perioada desfășurării campaniei (20 mai – 31 iulie 2021), iar produsele participante sunt: Absolut Original 0.7l, Absolut Original 1l, Absolut Lime 0.7l, Absolut Extrakt 0.7l, Absolut Vanilia 0.7l, Absolut Raspberri 0.7l sau Absolut Citron 0.7l. Te rugăm să păstrezi toate bonurile fiscale în original, până la finalul campaniei, pentru validarea premiilor. Pentru mai multe informații despre criteriile de validare, poți consulta Regulamentul campaniei.

Urmărește o rețetă video

100 puncte

+

Îți oferim inspirație pentru cocktail-uri creative, într-o serie de rețete video pe care le găsești în pagina Cheers with Absolut. Primești câte 100 de puncte pentru fiecare video din această serie pe care îl urmărești integral, o singură dată per video.

Distribuie o rețetă video pe Facebook

150 puncte

+

Fă-le poftă prietenilor cu rețetele Absolut! Primești 150 de puncte dacă dai share unui video din seria Cheers with Absolut, pe Facebook. Poți da maxim un share pe zi și primești puncte doar pentru primele 10 share-uri.

Încarcă o fotografie cu Absolut

200 puncte

+

Dă cheers virtual și arată-ne amintirile tale cu Absolut de la festivaluri, party-uri sau chiar din bucătărie: încarcă orice fotografie proprie în care apare Absolut (sticla, pahare de cocktail sau items care conțin logo-ul Absolut) și poți să primești 200 de puncte, după validare. Poți încărca maxim o fotografie pe zi, pe tot parcursul campaniei.

Criterii pentru validare

Odată încărcată în secțiunea Cheers with Absolut, fotografia va trece printr-un proces de validare. Te vom anunța printr-o notificare când apare în galerie și primești 200 de puncte. În cazul în care fotografia nu respectă criteriile de validare din Regulament, nu va fi aprobată și nu vei primi puncte. Te rugăm să consulți Regulamentul campaniei pentru toate detaliile legate de criteriile de validare.

Răspunde la Live the Mix Quiz

200 puncte

+

Odată la două săptămâni, în secțiunea Live the Mix din pagina Cheers with Absolut va apărea o întrebare de quiz despre Absolut, însoțită de un video. Întrebarea are 4 variante de răspuns, dintre care doar unul singur este corect. Pentru a răspunde corect la întrebare, urmărește video-ul care o însoțește. Un răspuns corect îți aduce 200 de puncte, doar o singură dată per întrebare. Pe tot parcursul campaniei vor fi disponibile în total 6 astfel de întrebări, iar dacă răspunzi corect la toate, poți acumula 1200 de puncte.

CREATE WITH ABSOLUT

Creează un moodboard

200 puncte

+

Pune pe un canvas digital dorințele pentru mult așteptatele reuniuni #IRL. Intră în secțiunea Create with Absolut și dă contur propriul moodboard: alege o temă, un titlu și un fundal, iar apoi joacă-te cu elemente grafice predefinite sau pune-ți amprenta printr-un mesaj scris de tine sau o fotografie proprie pe care o poți încărca din laptop sau de pe telefon, în moodboard. Primești 200 de puncte pentru fiecare dintre primele 22 de moodboard-uri create și aprobate în urma procesului de validare și poți crea maxim 2 moodboard-uri pe săptămână.

Criterii pentru validare moodboards

Odată publicat, moodboard-ul tău va trece printr-un proces de validare și te vom anunța printr-o notificare când apare în galerie și primești 200 de puncte. În cazul în care moodboard-ul nu respectă criteriile de validare din Regulament, nu va fi aprobat și nu vei primi punctele. Te rugăm să consulți Regulamentul campaniei pentru toate detaliile legate de criteriile de validare.

Distribuie un moodboard pe Facebook

250 puncte

+

Dă share propriei tale creații și inspiră-ți prietenii! Primești 250 de puncte dacă distribui un moodboard creat în platformă, pe Facebook. Poți da share oricărui moodboard creat de tine, cu o frecvență maximă de 1/zi. Primești puncte pentru primele 22 moodboards pe care le distribui pe pagina personală.
SUNTEM AICI PENTRU TINE

Dacă ai orice întrebare legată de mecanismul de acordare a punctelor sau despre cum poți să câștigi în comunitatea Absolut, suntem bucuroși să îți răspundem. Ne poți scrie oricând pe hello@bettertogether.ro.