Bine ai venit!

Trebuie să ai cel putin 18 ani pentru a accesa continutul acestui website. Introdu anul nașterii în câmpul de mai jos

Nu ai vârsta legală necesara pentru a accesa acest website.

Intrând pe acest site, sunteti de acord cu Termenii și conditiile și Politica noastră de confidentialitate. Vă rugăm să nu împărtășiti sau să nu transmiteti nimănui minor.
© 2020 Pernod Ricard Romania SRL. Toate drepturile rezervate

Consumă responsabil!

TOTUL DESPRE MECANISMUL CAMPANIEI ABSOLUT MAKE A MOVE

Cum câștigi?

Te răsplătim pentru toate acțiunile pe care le faci în comunitatea Absolut! Iată cum:

+

  • Îti creezi cont și pornești de la primul nivel de membership.
  • Pe măsură ce faci actiuni în platformă, aduni puncte și treci la nivelurile următoare.
  • Oricând în acest timp îti poti folosi punctele colectate pentru a le transforma în premii oferite de Absolut (cum ar fi sticle de Absolut și alte item-uri cool).
  • Punctele pe care le folosești pentru premii devin inactive (nu le mai poti folosi pentru alte premii), însă ele sunt calculate în continuare la numărul total de puncte care te va trece de la un nivel la altul.
  • Dacă la ultimul nivel ai un bon valid înscris în Contul tău, intri în tragere la sorți pentru Tomorrowland.
  • Odată ce ai atins nivelul final și ai înscris un bon fiscal valid, intri în tragere la sorți pentru premiul cel mare - experiența Absolut la următoarea ediție Tomorrowland. Bonul fiscal valid trebuie să ateste că ai cumpărat cel puțin un produs Absolut dintre cele participante la campanie și poate fi înscris oricând în perioada în care Make a Move se desfășoară (02 noiembrie 2020 – 31 ianuarie 2021).
Ce câștigi?

O EXPERIENTĂ ABSOLUT LA URMĂTOAREA EDITIE TOMORROWLAND

+

Poti câștiga unul dintre cele 10 pachete care îti oferă o experientă la Tomorrowland, pentru tine și un prieten: transport, cazare și abonament pentru un weekend de festival. Pachetul este valabil pentru 2 persoane și poate fi activat la următoarea editie Tomorrowland, oricând aceasta va putea avea loc în conditii de maximă sigurantă.

PREMII ABSOLUT, ÎN SCHIMBUL PUNCTELOR COLECTATE

+

Oricând pe perioada campaniei poți transformă punctele pe care le colectezi în premii oferite de Absolut. Mergi la pagina Premii și vezi dacă ai suficiente puncte în cont pentru a accesa sticle de Absolut sau item-uri create special pentru campanie. Fiecare participant își poate lua cu puncte un singur premiu secundar de un anumit tip.

PREMII INSTANT SAU PUNCTE EXTRA

+

Primele 10 bonuri fiscale valide pe care le inscrii în platformă îti dau acces la sectiunea Spin The Absolut Bottle. Un bon este egal cu un spin al sticlei Absolut, care îti aduce instant un câștig (premii sau alte puncte extra). Mergi la pagina Spin the Absolut Bottle și vezi ce poti să câștigi.
Cum aduni puncte?

Descoperă mai jos informatiile detaliate despre cum colectezi puncte ca să câștigi: ce actiuni poti să faci, cum le faci, unde și de câte ori.

CONTUL MEU

Upload foto de profil

100 puncte

+

Intră în contul tău și apasă pe locul destinat fotografiei de profil, pentru a selecta din laptop sau telefon o imagine care să te reprezinte. Primești 100 puncte pentru această acțiune, o singură dată.

Verificare cont

200 puncte

+

După ce ți-ai creat contul de membru în comunitatea Absolut, verifică adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat. Accesează link-ul de confirmare a contului, din e-mailul primit de la hello@bettertogether.ro. Dacă nu găsești e-mailul în inbox, te rugăm să verifici și folderul spam. Primești 200 puncte pentru această acțiune, o singură dată.

Raspunde la o întrebare despre Absolut

100 puncte

+

Cât de multe lucruri știi despre Absolut? Am pregătit 6 întrebări care îți testează cunoștințele și care vor fi active pe rând în secțiunea Quiz din Contul tău. Ca să primești punctele, trebuie să răspunzi corect la întrebarea activă, care se va schimba la un interval de aproximativ două săptămâni. În total, poți aduna 600 puncte pe parcursul campaniei, dacă răspunzi corect la toate. Fii cu ochii pe notificări, de fiecare dată când adăugăm o întrebare nouă, te vom anunța.

Invită prieteni în comunitatea Absolut

100 puncte

+

Dă vestea mai departe despre comunitatea Absolut! Invită-ți prietenii să își creeze cont, folosind formularul Invită prieteni în aplicație, pe care îl poți accesa din Contul tău. Imediat ce trimiți invitația, prietenii tăi vor primi un e-mail care conține un link pentru acces în comunitatea Absolut. Vei primi 100 de puncte pentru fiecare prieten care își creează cont pe www.bettertogether.ro accesând linkul din e-mailul primit și folosind adresa de e-mail pe care a primit invitația.

Instagram Codes

200 puncte

+

Follow @absolut_romania pe Instagram și urmărește story-urile pe care le publicăm pe parcursul campaniei. La un interval de timp de aproximativ două săptămâni, vom ascunde un cod secret în conținutul din stories, valabil 24 h de la data publicării. Vor fi astfel de 6 coduri și poți primi 100 de puncte pentru fiecare cod activ pe care îl introduci în Contul tău. Dacă le găsești pe toate, colectezi 1200 de puncte pe parcursul campaniei.

CHEERS

Încarcă bon fiscal

500 - 2000 puncte

+

Cumpără orice sticlă Absolut dintre cele participante în campanie și încarcă în Contul tău o fotografie cu bonul fiscal care atestă achiziția. Ai grijă ca datele necesare pentru procesul de validare să fie vizibile în fotografie - nr. bon, data achiziției, produsul Absolut cumpărat.

Ce îți aduce un bon fiscal încărcat?

Vei primi puncte care cresc ca valoare de la primul și până la al 4-lea bon încărcat: primul bon îți aduce 500 puncte, al doilea 1000 puncte, al treilea 1500 de puncte. Începând cu cel de-al patrulea bon, primești 2000 puncte pentru fiecare achiziție viitoare.

Primele 10 bonuri fiscale valide pe care le inscrii în platformă îți dau access la secțiunea Spin The Absolut Bottle. Un bon este egal cu un spin al sticlei Absolut, care îți aduce instant un câștig (premii sau alte puncte extra). Dacă ai atins limita maximă de 10 spin-uri, poți să încarci în continuare bonuri pentru puncte extra.

Dacă ai colectat 12 000 puncte și ai atins nivelul Achiever of Tomorrowland în comunitatea Absolut, un bon fiscal valid înseamnă că intri în tragerea la sorți pentru premiul cel mare: experiența Absolut la următoare ediție Tomorrowland.

Criterii de validare bon fiscal

Data bonului fiscal trebuie să fie cuprinsă în perioada desfășurării campaniei (02 noiembrie 2020 - 31 ianuarie 2021), iar produsele Absolut participante sunt: Absolut Movement 0.7 l, Absolut Lime 0.7 l, Absolut Extrakt 0.7 l, Absolut Original 0.7 l sau Absolut Original 1 l. Te rugăm să păstrezi toate bonurile fiscale în original până la finalul campaniei, pentru validarea premiilor. Pentru mai multe informații despre criteriile de validare, poți consulta Regulamentul campaniei.

Urmărește o rețetă video

50 puncte

+

Îți oferim inspirație pentru cocktail-uri creative, într-o serie de rețete video pe care le găsești în pagina Cheers with Absolut. Primești câte 50 puncte pentru fiecare video din această serie pe care îl urmărești integral, o singură dată per video.

Distribuie o rețetă video pe Facebook

100 puncte

+

Fă-le poftă prietenilor cu rețetele Absolut! Primești 100 de puncte daca dai share unui video din seria Cheers with Absolut. Poți distribui până la 10 video-uri și primești punctele pentru fiecare, cu o frecvență de max. 1 share/zi, în perioada de desfășurare a campaniei.

Încarcă o fotografie cu Absolut

100 puncte

+

Dă cheers virtual și arată-ne amintirile tale cu Absolut de festivaluri, party-uri sau chiar din bucătărie: încarcă orice fotografie proprie în care apare Absolut (sticla sau pahare de cocktail) și poți să primești 100 de puncte, după validare. Poți încărca maximum 1 fotografie pe zi, pe tot parcursul campaniei și primești puncte pentru primele 15 fotografii valide.

Criterii pentru validare

Upload, fotografia va trece printr-un proces de validare. Te vom anunța printr-o notificare când apare în galerie și primești 100 puncte. În cazul în care fotografia nu respectă criteriile de validare din Regulament, nu va fi aprobată și nu vei primi punctele. Te rugăm să consulți Regulamentul campaniei pentru toate detaliile legate de criteriile de validare.

Strânge reacții la fotografia ta cu Absolut

30 puncte

+

Invită-ți prietenii care au cont în comunitatea Absolut să reacționeze la fotografiile tale, în galeria din platformă. Pentru fiecare reacție pe care o primești la una dintre fotografii, colectezi 30 puncte.

Reacționează la o fotografie cu Absolut

30 puncte

+

Reacționează la rândul tău în Galeria Absolut, la fotografiile celorlalți membri. Poți reacționa o singură dată la o fotografie și primești câte 30 de puncte pentru primele 25 reacții pe care le lași în galerie.

CREATE

Creează un moodboard

250 puncte

+

Pune îndemnuri vizuale care dau forță puterii lui împreună într-un moodboard inspirat de Absolut. Intră în secțiunea Create with Absolut și dă contur propriului moodboard: alege un titlu, o temă, iar apoi joacă-te cu elemente grafice predefinite sau pune-ți amprenta printr-un mesaj scris de tine sau o fotografie de-ale tale pe care o poți încărca în moodboard. Primești 250 de puncte pentru fiecare dintre primele 15 moodboard-uri create și aprobate în urma procesului de validare.

Criterii pentru validare moodboards

Publicare, moodboard-ul tău va trece printr-un proces de validare și te vom anunța printr-o notificare când apare în galerie și primești 250 puncte. În cazul în care moodboard-ul nu respectă criteriile de validare din Regulament, nu va fi aprobat și nu vei primi punctele. Te rugăm să consulți Regulamentul campaniei pentru toate detaliile legate de criteriile de validare.

Distribuie un moodboard pe Facebook

100 puncte

+

Dă share îndemnului tău vizual! Primești 100 de puncte daca dai share unui moodboard creat în platformă. Poți distribui fiecare moodboard semnat de tine, cu o frecvență de max. 1 share/zi, în perioada de desfășurare a campaniei.

Strânge reacții la moodboard-ul tău

30 puncte

+

Invită-ți prietenii care au cont în comunitatea Absolut să reacționeze la moodboard-urile tale, în galeria din platformă. Pentru fiecare reacție pe care o primești la unul dintre moodboard-uri, colectezi 30 puncte.

Reacționează la un moodboard

30 puncte

+

Reacționează la rândul tău în Galeria Absolut, la moodboard-urile create de ceilalți membri. Poți reacționa o singură dată la un moodboard și primești câte 30 de puncte pentru primele 25 reacții pe care le lași în galerie.

Urmărește un video Absolut pentru inspirație

50 puncte

+

Te inspirăm să crezi în puterea lui împreună printr-o serie video create de Absolut împreună cu voci creative din online, în pagina Inspiră-te. Primești câte 50 puncte pentru fiecare video din această serie pe care îl urmărești integral, o singură dată per video.

Distribuie un video Absolut pe Facebook

100 puncte

+

Primești 100 de puncte daca dai share unui video inspirațional din seria Create with Absolut. Poți share-ui fiecare video din serie, cu o frecvență de max. 1 share/zi pe perioada campaniei. Primești puncte pentru un singur share per video.
SUNTEM AICI PENTRU TINE

Dacă ai orice întrebare legată de mecanismul de acordare a punctelor sau despre cum poți să câștigi în comunitatea Absolut, suntem bucuroși să îți răspundem. Ne poți scrie oricând pe hello@bettertogether.ro