Bine ai venit!

Trebuie să ai cel putin 18 ani pentru a accesa continutul acestui website. Introdu anul nașterii în câmpul de mai jos

Nu ai vârsta legală necesara pentru a accesa acest website.

Intrând pe acest site, sunteti de acord cu Termenii și conditiile și Politica noastră de confidentialitate. Vă rugăm să nu împărtășiti sau să nu transmiteti nimănui minor.
© 2020 Pernod Ricard Romania SRL. Toate drepturile rezervate

Consumă responsabil!

INSPIRĂ-TE: MAKE A MOVE!

Descoperă vocile din online care s-au alăturat mișcării creative și te inspiră să dai putere sentimentului de ÎMPREUNĂ.
Autentici și creativi, au creat în jurul lor comunități, inspirați de dorințe și valori comune: pozitivitate, diversitate, pasiune, self-love. Lasă-te inspirat de îndemnurile lor! Urmărește videourile, reacționează, dă share – fiecare acțiune îți aduce puncte.
MAKE A MOVE FOR FRIEND REQUESTS IN OFFLINE
Happy together. Stronger together. Uniți în diversitate, traversăm bariere și ne vom pune dorințele în mișcare și în offline.
MAKE A MOVE FOR A PARTY FOR ALL
Până când ne vom reuni pe ringul de dans, alegem să trăim fiecare zi ca pe un party, împreună. Pozitivitate, good vibes și Absolut în pahare.
MAKE A MOVE FOR TOGETHER IN REAL LIFE
De la do it for INSTAGRAM LIVE, la do it for TOGETHER IN REAL LIFE. Toți într-un mood, ne vom reconecta în experiențe memorabile.
MAKE A MOVE: TOGETHER IS MADE OF MAGIC
Andreea Verde (@andreeaverde) ne inspiră să credem în magia lui împreună: când spirite libere se unesc, creativitatea nu cunoaște limite. Free your mind & MAKE A MOVE!
MAKE A MOVE: SPREAD THE LOVE FOR TOGETHER
De la Lorelei Bratu (@loreleibratu) învățăm că dragostea pentru cei din jur începe cu self-love. Puterea lui împreună înseamnă o lume în care ne acceptăm diferențele și share-uim pozitivitate & good vibes. Pour some Absolut love & MAKE A MOVE!
MAKE A MOVE: ONE LOVE FOR ALL
Pentru Robert Rațiu (@adevaratul_robert) puterea lui împreună se manifestă cel mai frumos atunci când spirite diferite, cu gust pentru schimbare, se unesc și creează o lume mai open. Come out & MAKE A MOVE!
MAKE A MOVE: FIND US TOGETHER @DANCE FLOOR
Alexander White (@thealexanderwhite) celebrează diversitatea prin pozitivitate și energie. Ne învață să trăim împreună viața ca pe un party în care suntem liberi pe ringul de dans. Un party la care putem să fim cum vrem noi: creativi, spontani, bold, rebeli. Stand out & MAKE A MOVE!
TE-AU INSPIRAT SĂ CREZI ÎN PUTEREA LUI ÎMPREUNĂ?
CREEAZĂ UN ÎNDEMN VIZUAL ȘI ADUNĂ PUNCTE